Webontwikkeling en Hosting

Op zoek naar een nieuwe, professionele website? Of zoek je naar privacy-vriendelijke hostingdiensten? Neem dan een kijkje op deze pagina.

Wij hebben een uitgebreid portfolio. Neem gerust een kijkje.

Beveiliging van uw gegevens

Tegenwoordig kan je niet meer zonder internet en websites. Heb je wel eens nagedacht over de veiligheid van uw klanten? Zij verwachten tenslotte een goede omgang met hun privacy-gevoelige gegevens. Proxeuse zorgt altijd voor een veilige omgeving op servers in de Europese Unie, met technieken als versleuteling en TLS zorgen we voor de veiligheid van u en uw klanten.

Security Button
Dutch Flag waving in the Wind

Nederlandse Kwaliteit

Bij Proxeuse werken we altijd aan het verbeteren van onze dienstverlening. De klantenservice staat altijd voor je klaar om problemen op te lossen en we bieden een onlinegarantie van 99%. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 9,8 uit 10, iets waar we erg trots op zijn.

Speciaal doel

Wij zijn altijd bezig met het verbeteren van onze dienstverlening maar ook met het verbeteren van de wereld. We willen iedereen een beter, sneller en veiliger internet bieden. Onze servers staan in datacentra met 100% groene energie van windmolens en zonnepanelen.

Windmills for green energy

Webontwikkeling

Wij hebben de laatste jaren verschillende websites en modules (PHP) ontwikkeld voor bedrijven en particulieren uit verschillende branches. Van een christelijk koor tot een bedrijfswebsite voor een restaurant. Alles is mogelijk!

Shared Hosting

Shared Hosting is de meest basis vorm van hosting. Het is daardoor echter niet minder krachtig dan elke andere vorm. Host jouw webshop, website of blog nu eenvoudig en betaalbaar, op beveiligde servers in Duitsland en Nederland.

Cloud

Proxcloud biedt een alternatief voor grote, data-analyserende, cloud-systemen zoals Google Drive en Microsoft 365. Een online platform voor al jouw bestanden, contacten, agenda’s, communicatie en emails in één portaal. Gebaseerd op Nextcloud.

Reseller Hosting

Ben je van plan om je eigen hostingbedrijf te beginnen of wil je eenvoudig de controle houden over de hosting en domeinnamen van verschillende websites of klanten. Dan is Reseller Hosting echt iets voor jou. Alle websites in één overzichtelijk paneel.

Minecraft Hosting

Proxcraft biedt snelle, betrouwbare en simpele Minecraft Servers. Op basis van het Pterodactyl controlepaneel is een uitgebreid hostingsysteem ontwikkeld. Daarnaast is Minecraft Hosting bij Proxeuse erg goedkoop, slechts €1 per GB.

Domeinnamen

Een website begint bij een domeinnaam, of je hem nou registreert of verhuisd naar Proxeuse, je zult altijd dezelfde voordelen houden. Gratis DNS hosting, email forwarding en gratis WHOIS privacy protectie bij alle domeinnamen.

Portfolio

Over de jaren heen hebben wij verschillende websites, webshops en webapplicaties gebouwd. Hieronder een greep uit ons portfolio.

Statistieken

Interessante weetjes

1
SSL / TLS Certificaten
1
Gemiddelde Beoordeling
1
Jaar Ervaring

Vragen? Of direct bestellen?

Shared Hosting bij Proxeuse biedt vele voordelen, naast de uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding geniet je ook van gebruiksgemak. Geen gedoe met het onderhouden van servers of software, dat doen wij voor je. Met een online controlepaneel, Plesk, hou jij wel de controle over jouw website(s). Maak mailaccounts aan, creëer MySQL / MariaDB Databases en installeer bijvoorbeeld WordPress in één klik. Ook gratis SSL certificaten van Let’s Encrypt installeer je in één klik op je website. Shared Hosting pakketten beginnen bij een prijs van €2,50 per maand. Neem gerust contact met ons op om je wensen door te spreken of bestel direct via het klantenportaal.

De toekomst voor jouw data is in de cloud, overal ter wereld bij je bestanden, online bewerken, delen en meer. Super dat het allemaal kan! Maar tegen welke prijs? Bij grote providers zoals Google Drive of Microsoft 365 lever je een heel belangrijk recht in, privacy. Deze bedrijven analyseren naar alle waarschijnlijkheid jouw documenten, foto’s, contacten, agenda-items en ga zo maar door. Dat is met de komst van Proxcloud verleden tijd! Kies voor de Proxcloud en behoudt alle voordelen die deze providers bieden en win de controle terug over jouw privacy. Pakketten beginnen bij een prijs van slechts €0,99 per maand. Neem gerust contact op om je wensen met ons door te nemen of bestel directWij bieden zelfs een GRATIS pakket!

Ben jij van plan om je eigen hostingbedrijf te beginnen, of wil je als bijvoorbeeld webontwikkelaar eenvoudig controle houden over de websites die je host. Dan is Reseller Hosting echt iets voor jou! Met Reseller Hosting verkoop jij je eigen Shared Hosting pakketten door aan jouw klanten, of gebruik je zelf de middelen die je krijgt. Jij bepaalt de prijs en hoeveelheid van de pakketten voor jouw klanten, dat is jouw vrijheid. Wij zorgen voor de hosting-infrastructuur en onderhouden de servers. Win-win dus. Reseller Hosting begint bij een prijs van €15 per maand. Neem contact op om je wensen door te nemen of bestel direct.

Ben jij een echte Minecraft liefhebber en heb jij altijd al een eigen Minecraft Server willen hebben? Dan is dit je kans! Proxcraft biedt goedkope Minecraft Hosting voor een prijs vanaf slechts €1 per maand. Die prijzen vindt je nergens. Met je eigen IP adres of domeinnaam ben je straks nog beter vindbaar voor je vrienden of andere mensen. Direct bestellen kan door hier te klikken.

Domeinnamen zijn extreem belangrijk voor de vindbaarheid van je website of webshop. Kies daarom een goede domeinnaam uit die jouw bedrijf een goede uitstraling geeft. Bij Proxeuse krijg je daar veel (gratis) extra’s bij, denk bijvoorbeeld aan gratis WHOIS privacy bescherming, gratis DNS hosting of Email Forwarding. Het kan allemaal. Ons domeinassortiment is enorm, meer dan 2.000 domeinextensies (TLDs) vindt je in onze prijslijst. Klik hier voor meer informatie of bestel direct.

Over Ons

Proxeuse is een hostingbedrijf dat zich onderscheidt in kwaliteit, privacyvriendelijkheid en prijs. Wij zijn gevestigd in Nederland, onze servers bevinden zich in Duitsland en Nederland.

Back to Top