NL Campagne

Webontwikkeling en Hosting

Op zoek naar een nieuwe, professionele website? Of zoek je naar privacy-vriendelijke hostingdiensten? Neem dan een kijkje op deze pagina.

Wij hebben een uitgebreid portfolio. Neem gerust een kijkje.

Beveiliging van uw gegevens

Tegenwoordig kan je niet meer zonder internet en websites. Heb je wel eens nagedacht over de veiligheid van uw klanten? Zij verwachten tenslotte een goede omgang met hun privacy-gevoelige gegevens. Proxeuse zorgt altijd voor een veilige omgeving op servers in de Europese Unie, met technieken als versleuteling en TLS zorgen we voor de veiligheid van u en uw klanten.

Security Button
Dutch Flag waving in the Wind

Nederlandse Kwaliteit

Bij Proxeuse werken we altijd aan het verbeteren van onze dienstverlening. De klantenservice staat altijd voor je klaar om problemen op te lossen en we bieden een onlinegarantie van 99%. Onze klanten waarderen ons gemiddeld met een 9,8 uit 10, iets waar we erg trots op zijn.

Speciaal doel

Wij zijn altijd bezig met het verbeteren van onze dienstverlening maar ook met het verbeteren van de wereld. We willen iedereen een beter, sneller en veiliger internet bieden. Onze servers staan in datacentra met 100% groene energie van windmolens en zonnepanelen.

Windmills for green energy

Webontwikkeling

Wij hebben de laatste jaren verschillende websites en modules (PHP) ontwikkeld voor bedrijven en particulieren uit verschillende branches. Van een christelijk koor tot een bedrijfswebsite voor een restaurant. Alles is mogelijk!

Shared Hosting

Shared Hosting is de meest basis vorm van hosting. Het is daardoor echter niet minder krachtig dan elke andere vorm. Host jouw webshop, website of blog nu eenvoudig en betaalbaar, op beveiligde servers in Duitsland en Nederland.

Cloud

Proxcloud biedt een alternatief voor grote, data-analyserende, cloud-systemen zoals Google Drive en Microsoft 365. Een online platform voor al jouw bestanden, contacten, agenda’s, communicatie en emails in één portaal. Gebaseerd op Nextcloud.

Reseller Hosting

Ben je van plan om je eigen hostingbedrijf te beginnen of wil je eenvoudig de controle houden over de hosting en domeinnamen van verschillende websites of klanten. Dan is Reseller Hosting echt iets voor jou. Alle websites in één overzichtelijk paneel.

Minecraft Hosting

Proxcraft biedt snelle, betrouwbare en simpele Minecraft Servers. Op basis van het Pterodactyl controlepaneel is een uitgebreid hostingsysteem ontwikkeld. Daarnaast is Minecraft Hosting bij Proxeuse erg goedkoop, slechts €1 per GB.

Domeinnamen

Een website begint bij een domeinnaam, of je hem nou registreert of verhuisd naar Proxeuse, je zult altijd dezelfde voordelen houden. Gratis DNS hosting, email forwarding en gratis WHOIS privacy protectie bij alle domeinnamen.

Portfolio

Over de jaren heen hebben wij verschillende websites, webshops en webapplicaties gebouwd. Hieronder een greep uit ons portfolio.

Statistieken

Interessante weetjes

1
SSL / TLS Certificaten
1
Gemiddelde Beoordeling
1
Jaar Ervaring

Vragen? Of direct bestellen?

Over Ons

Proxeuse is een hostingbedrijf dat zich onderscheidt in kwaliteit, privacyvriendelijkheid en prijs. Wij zijn gevestigd in Nederland, onze servers bevinden zich in Duitsland en Nederland.

Back to Top